Datum: 1 mei 2019

Samen met inwoners uit Utrecht gaat Thirty030 het gesprek aan over de stad. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Dat is te horen in hun podcast. In de eerste podcast van Thirty030 gaat Christien in gesprek met Merijn, Kiki en Nadia over de horeca in Utrecht.

Op steeds meer plekken in de stad kan je tegenwoordig een biertje drinken of een heerlijke pasta eten. De horeca in Utrecht is booming en groeit ontzettend hard. Maar welke verhalen spelen er in de Utrechtste horeca wereld? Wat is de rol van horeca als huiskamer van de stad? Wat mist het Utrechtse horeca landschap?

Merijn Koops is Thirty030’er en een echte horeca man. Hij heeft vele jaren in de horeca doorgebracht: ooit begonnen als afwasser bij restaurant Podium, hierna de koksopleiding gedaan in België en bij verschillende zaken in binnen- en buitenland gewerkt. Sinds een jaar is Merijn zijn eigen bedrijf begonnen: The Work Embassy, een internationaal hospitality talent bureau. Hiernaast zet hij zich vanuit Slow Food Youth Network Utrecht in voor een duurzaam voedsellandschap in Utrecht. Kortom, een druk bezette man die niet bang is om zijn ongezouten mening te spuien.

Kiki Mossink luncht graag buiten de deur, het liefst met een twaalf-uurtje, en draait haar hand niet om voor een Indonesische rijsttafel. Nadia Khaleghi gaat zeker drie keer per week uit eten, eet graag met stokjes en zit het liefst met een glas zuurbier bij een speciaalbiercafé. Samen staan ze sinds 2018 aan het roer bij Frisse Mosterd, beide met ruim 10 jaar horeca ervaring. Frisse mosterd is een horeca platform over de regio Utrecht en geeft online zichtbaarheid aan horeca en de foodbranche.

Denk je na het luisteren van deze podcast ‘Ja, halló, ik ben het hier totaal niet mee eens?’ Dat mag! Laat het Thirty030 weten via de sociale media kanalen. https://www.instagram.com/thirty030/

CHECK DE PODCAST HIER: https://denuk.nl/podcast-thirty030-utrechtse-horeca/