Wouter jansen

Ambassadeur sinds: januari 2022
Wijk: Binnenstad
Beroep: Digital innovator/ondernemer

Wie ben ik?
Ik ben Wouter en kom uit Den Bosch. Inmiddels woon ik nu alweer ruim 5 jaar in Uutje. Ik ben ondernemer/oprichter van Ristretto (digitale studio waarbij we (sociale) start-ups helpen) en Flowley (sociale start-up gericht op (mentaal) welzijn). Daarnaast ben ik community lead & bestuurslid bij de BrainstormGroup, een stichting die de ontmoeting tussen jonge, ambitieuze ondernemers in Utrecht stimuleert en faciliteert. In mijn vrije tijd geniet ik naast sporten graag van de gezellige, bourgondische sfeer die ook Utrecht rijk is. Iets wat mij als geboren en getogen Brabander natuurlijk goed doet en me hier enorm thuis laat voelen.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Naast de impact die ik als ondernemer wil maken, wil ik mij ook als burger graag actief inzetten voor de stad en met name de (aankomende) jonge generaties. In het bijzonder op het gebied van (mentaal) welzijn en (sociaal) ondernemerschap, waar mijn hart ligt. Samen met alle andere zeer gemotiveerde stadsambassadeurs maak ik er tegelijkertijd een leuke tijd van en staat de ontmoeting met elkaar voorop. Want soms is het goed om even uit je bubbel te stappen en je in elkaar te verdiepen. Bij Thirty030 komt dit alles samen!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Het (hernieuwde) rondje Singel is toch wel mijn favoriet. Vrijwel dagelijk loop ik deze rond, of het nou ochtend, middag of avond is. Schijnt de zon? Pak dan de boot en je ervaart de stad op een hele nieuwe wijze. Vervelen doet het nooit. Ook is Utrecht rijk aan fantastische mooie parken en bossen aan de rand van de stad, voor een goed gesprek of als je juist even een momentje voor jezelf wilt pakken. Want dit laatste moet je zeker niet vergeten ūüėČ

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG