tom strik

Stadsambassadeur: januari 2021 tot december 2023
Wijk: Tuinwijk
Beroep:
Spoken word artiest, acteur en creative copywriter

Wie ben ik?
Ik doe alles op gevoel, als het goed voelt dan doe ik het! Ik volg m’n hart en de paden waar ik op geraak. En die paden gaan vaak alle kanten op, op deze manier zie ik veel, blijf ik ontdekken en blijf ik nieuwsgierig. Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en mij te laten inspireren en te voeden met andermans ervaringen. Ik heb nooit een studie gedaan en dus laat ik mij onderwijzen door de mensen met wie ik werk en ontmoet. Ik doe verschillende dingen omdat ik veel leuk vind en me niet wil laten beperken met de gedachte dat ik iets misschien niet kan. Eerst proberen en dan zien we wel verder. Letsgo! Elke dag iets nieuws leren!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik wil iets bij kunnen dragen aan deze prachtige stad waar ik 8 jaar geleden verliefd op werd. Ik zie mogelijkheden en ruimte om deze stad nog gezelliger, gelukkiger en muzikaler te maken.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ledig Erf en de Munt. Voor mij twee plekken in Utrecht die de bedrijvigheid en gezelligheid van de stad laten zien en tegelijkertijd rust uitstralen. Even op adem komen aan het water en binnen een paar stappen ben je weer terug tussen de mensen. Heerlijk!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG