Timon Wilshaus

Stadsambassadeur: januari 2023 tot december 2023
Wijk: Binnenstad
Beroep:
Beleidsmedewerker en zelfstandig ondernemer

Wie ben ik?
Mijn naam is Timon, geboren en getogen in Utrecht. Ik ben opgegroeid in de Vogelenbuurt en heb daar ook op de basisschool gezeten. Mijn middelbare schoolopleiding heb ik op het Gerrit Rietveld College gevolgd. Vorig jaar heb ik mijn master Bestuurskunde afgerond en op dit moment werk ik als beleidsmedewerker voor een veiligheidsorganisatie in het Noordzeekanaalgebied. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer, waar ik opdrachtgevers ondersteun met het organiseren van geweldige evenementen zoals Down The Rabbit Hole en Lowlands.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Thirty030 is een prachtig initiatief om een steentje bij te dragen aan een (nog) mooier Utrecht, waar ik dus al mijn hele leven woon. Het biedt kansen om ons als jongere generatie in te zetten voor de stad en onze stem te laten horen. Daarnaast is het een mooie manier om anderen te leren kennen die zich ook willen inzetten voor Utrecht.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Het is heel lastig om één plek aan te wijzen, maar persoonlijk vind ik de singel en de grachten een mooi gebied, lopend, of met een bootje langs monumentale gebouwen. Vooral de Kromme Nieuwegracht is bijzonder mooi.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG