Ties de Theije 2018-12-11T14:42:45+00:00

Ties de Theije

Leeftijd: 24
Woonplaats: Utrecht

Communicatiemedewerker Student & Starter, ontwerper

Wie ben je?
Ik ben Ties, 24 jaar en afkomstig uit Brabant. Sinds 2012 heb ik het voorrecht om inwoner van het mooie Utrecht te zijn. Ik heb Product Design gestuurd aan de HKU en ben in mijn studententijd actief geweest bij SPIN Boardsports en de Utrechtse Introductietijd. Momenteel ben ik werkzaam als PR- en Communicatiemedewerker bij de gemeenteraadsfractie van Student & Starter. In mijn vrije tijd bevind ik me graag op het water, in de sneeuw of op het ijs.

Waarom zit je in Thirty030?
In de 6 jaar die ik ondertussen in Utrecht woon, ben ik in verschillende commissies, raden en besturen in contact gekomen met heel veel verschillende actieve Utrechters. Met Thirty030 hoop ik nóg meer gelijkgestemde, jonge, actieve en creatieve Utrechters te ontmoeten om samen met hen nieuwe, toffe ideeën voor onze mooie stad te realiseren.

Wat is je favoriete plek in Utrecht en waarom?
Studentencomplex Ina Boudier-Bakkerlaan. Over de architectuur verschillen de meningen, maar nergens in Utrecht wonen zoveel studenten op deze manier gelukkig samen. Huisfeestjes, BBQ’s en zwembadjes in de zomer, de IBB heeft het allemaal.

Wat vind je minder aan Utrecht (en hoe zou dat beter kunnen)?
De huidige woningnood in Utrecht is schrijnend. Ik en met mij vele andere starters komen er daardoor niet tussen. Daarom zijn er in Utrecht veel meer woningen nodig voor elke portemonnee.