sara bekkers

Ambassadeur sinds: januari 2024
Wijk: Kanaleneiland
Beroep:
Cultuurcoach bij Bibliotheek Het Groene Hart

Wie ben ik?
Hallo! Ik mijn naam is Sara. Ik woon alweer tien jaar in Utrecht. Wat gaat het toch snel. Omdat ik altijd rondom Utrecht heb gewoond, geniet ik al jaren van deze mooie stad. Van een broodje eten op het dakterras bij de V&D, tot dansen in de late uurtjes bij de Tivoli. Het leven in Utrecht, daar wordt ik blij van! 

Ik ben werkzaam als cultuurcoach voor Bibliotheek Het Groene Hart. Dit houdt in dat culturele activiteiten samen met inwoners mag opzetten voor verschillende gemeentes. En ik hoop dit dan ook via Thirty030 voor Utrecht te doen. In mijn vrije tijd ben ik meestal druk met: piano, zingen, bakken of boulderen. De klimsport die ik al tien jaar lang elke week en vakantie beoefen!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Zelf geniet ik elk weekend weer van al het leuks dat in de stad wordt aangeboden. Hoe leuk, als ik hier zelf via Thirty030 aan kan bijdragen? Dat was mijn gedachten toen ik over Thirty hoorde. Dus: Let’s go!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Mijn favoriete plek voor lunch en koffie is stipt op nummer één: Rabarber in de Zadelstraat. Een heerlijk creatief menu! Ook raad ik aan om op zaterdagochtend met een kopje koffie over de lapjesmarkt en bloemenmarkt in het centrum te lopen. Verwen jezelf met een bloemetje en geniet van de nog niet te volle stad.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG