Robin Toorneman 2018-08-28T10:37:05+00:00
Robin Toorneman

Robin Toorneman

Leeftijd: 26
Woonplaats: Utrecht

Wie ben je?
Mijn naam is Robin Toorneman. Ik ben opgegroeid in Arnhem en omstreken, maar woon inmiddels ruim 7 jaar in de Utrechtse Dichterswijk. In mijn professionele leven houd ik me bezig met ondernemerschap, vooral binnen de gezondheidszorg en de farmaceutische sector. Momenteel werk ik bij de Universiteit Utrecht, maar binnenkort ga ik aan de slag als Startup Scout bij Holland Startup. Daarnaast ben ik actief bij de Sustainable Healthcare Challenge en het Avicenna Excellence Program. In mijn vrije tijd kun je me tegenkomen in de sportschool, met vrienden op een van de vele Utrechtse terrassen óf met een backpack op in een ander werelddeel!

Waarom zit je in Thirty030?
Thirty030 is een gaaf initiatief om jonge Utrechters te verbinden. Ik krijg veel energie van netwerken en vind het inspirerend om mensen met een passie of een eigen visie te ontmoeten. Ik hoop dat ik via Thirty030 kan bijdragen om het netwerk van jong ondernemend Utrecht te versterken!

Wat is je favoriete plek in Utrecht en waarom?
De Pandhof van de Domkerk – omdat het net een scène uit een Harry Potter film is.

Jouw wens voor Utrecht?
Dat Utrecht een stad mag blijven waarin iedereen zich thuis voelt en waar we elkaar onvoorwaardelijk accepteren. Daarnaast hoop ik dat we Utrecht op de kaart zetten als koploper op het gebied van ondernemerschap, healthy urban living en duurzaamheid!