Rafael Lubbers

Ambassadeur sinds: januari 2024
Wijk: Centrum
Beroep:
Masterstudent International Business

Wie ben ik?

Ik ben Rafael, geboren en tot mijn zevende gewoond in Utrecht. Voor mijn studie en studententijd ben ik teruggekomen naar ons stadsie.

Zelf hou ik van sport, het maakt niet uit heel veel uit wat voor sport. Alles is leuk om te doen of een keer te proberen. Zo heb ik tijdens mijn studententijd onder andere geroeid, getennist en gevoetbald. Op dit moment speel ik in een vriendenteam bij USV Hercules, waar ik ook actief ben als bestuurslid.

Daarnaast hou ik ervan om andere culturen te ontdekken, dus soms wissel ik Utrecht even in voor een kleine vakantie/ reis.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
De stad Utrecht is voor mij, als Utrechts jochie, in mijn hart gesloten en wat is er dan mooier om iets terug te doen voor de stad zelf. Dit kan op verschillende manieren en Thirty030 leek mij geschikt, omdat zij/ wij op een iets creatievere manier bijdragen aan de stad.

 

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben? 

Er zijn een paar plekken in Utrecht die mij aanspreken omdat deze plekken nog niet zo bekend/ toeristisch zijn. Zoals het Stichtse Taveerne en Le Clochard, wat beide plekken zijn die al jaren in Utrecht gevestigd zijn maar nog relatief onbekend zijn. Hetzelfde geldt voor restaurants zoals het Ethiopische restaurant Sunshine. Niet geheel in lijn met het onbekend zijn, maar de dom beklimmen en een wedstrijd van FC Utrecht bezoeken blijven natuurlijk activiteiten die op het lijstje moet van eenieder die Utrecht bezoekt. Als je in de zomer nog op zoek bent naar een rustige plek waar je lekker kan vertoeven, probeer dan vooral Amelisweerd.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG