ylanka roelofs

Leeftijd: 25
Wijk: Tolsteeg

Wie ben ik?
Mijn naam is Ylanka, en ik woon al vijf jaar in Utrecht. Momenteel ben ik nog bezig met mijn master Sustainable Business and Innovation. Duurzaamheid is voor mij erg belangrijk en ik hoop dan ook dat ik met mijn studie de wereld op een positieve manier een klein beetje kan veranderen. Daarnaast vind ik alles wat met de horeca te maken heeft geweldig. Het liefst ga ik iedere week wel een paar keer uit eten, maar omdat dat helaas niet gaat ben ik ook zelf maar in de horeca gaan werken. Ik werk nu in de super toffe bar, de Kaasbar. Verder houd ik natuurlijk ook van een goed feestje, en dat doe ik dan het liefst met al mijn vrienden. 

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik ben ambassadeur geworden, omdat het mij een leuke uitdaging lijkt om met een enthousiaste groep jongeren Utrecht nog net iets mooier te maken. Het lijkt mij vooral heel erg tof om mij te richten op de duurzame projecten, en mijn steentje bij te dragen aan het verduurzamen van Utrecht. Verder heb ik zin om met verschillende mensen/instanties samen te werken, en om dan uiteindelijk een project succesvol af te ronden.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Laatst hoorde ik iemand zeggen dat Utrecht net Walt Disney is, een kleine magische stad waarin iedereen altijd vrolijk is. Hier ben ik het helemaal mee eens. Utrecht is een stad wat vanalles te bieden heeft, maar zal desondanks toch altijd een gezellige sfeer houden. Daarom vind ik dat iedereen een keer in Utrecht geweest moet zijn, om dit zelf te ervaren.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG