timo ten broeke

Leeftijd: 27
Wijk: Vogelenbuurt
Beroep: Design thinker/Ontwerper

Wie ben ik?
Ik ben Timo, sinds zeven jaar ben ik woonachtig in Utrecht. Destijds studeerde ik design aan de academie van Utrecht. Inmiddels werk ik al een paar jaar als freelance innovation designer/design thinker aan een grote verscheidenheid aan projecten. Eind 2020 ben ik met mijn compagnon ‘Kunsthal Kloof’ gestart, een expositieruimte die door middel van experiment nieuwe verbindingen legt in het Utrechtse culturele landschap. Hier ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie, nieuwe concepten en partners. In mijn vrije tijd wandel ik graag.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Met design thinking kan ik een bijdrage leveren in het vormen van nieuwe concepten binnen de stad. Dat is waar ik me vooral voor wil inzetten. Ook ik ben hierbij gebaat omdat ik elke keer weer wordt uitgedaagd door een nieuw vraagstuk.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ik kan extreem verlangen naar een broodje Porchetta van Bigoli op de schoutenstraat. Neem hem met gegrilde groenten, op een olijvenbroodje en vraag of ze de porchetta stevig bakken.

Daarnaast; kom langs bij @kunsthalkloof

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG