tim van berkel

Leeftijd: 25
Wijk: Lombok
Studie: 
Architectuur

Wie ben ik?
Ik ben een ambiteuze jongen die voor ogen heeft wat hij graag wilt en meestal ook wel met die ambitie het weet te behalen. Verder hou ik erg van van gezelligheid, dat is denk ik toch nog een beetje het Brabantse wat ik in me heb. Ik maak het graag mensen naar hun zin en zorg er altijd voor dat niemand iets tekort komt. Dat is ook waarom ik mijn ik mijn baantje in de horeca nog nog steeds zo ontzettend graag doe.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Utrecht is een fantastische stad maar soms een beetje saai. Ik denk dat er nog zoveel kansen en mogelijkheden zijn die vooral de jeugd kan aanjagen. Ik ben iemand van niet lullen maar poetsen dus zag dit als een perfecte mogelijkheid om plannen en ambities voor Utrecht werkelijk te laten worden.

Welke plek in Utrecht kan wel een upgrade gebruiken?
Op dit moment nog niet perse maar ik hoop dat over een paar jaar plekjes zoals het Werkspoorkwartier meer gaan leven. We hebben daar natuurlijk Club WAS en Brouwerij de Leckere maar Utrecht kan wel een plek gebruiken waar het allemaal iets minder geregeld en het wat vrijer is.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG