suus van de kar

Leeftijd: 29
Wijk: Pijlsweerd (maar mijn antikraakjaren brachten me van Lunetten tot Zuilen)
Beroep: Freelance tekstschrijver/redacteur

Wie ben ik?
Ik ben Suus! Geboren in Utrecht, getogen in Gouda – waar ik zo snel mogelijk weer ben vertrokken om in Utrecht te gaan studeren, inmiddels al bijna 12 jaar geleden. Ik heb allerlei zeer leuke maar nutteloze studies gedaan, waarvan de meesten ook niet meer bestaan. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik doe al jaren schrijf-achtig werk (o.a. in de uitgeefwereld en in de voedselwereld) en ben eind 2020 voor mezelf begonnen. Dat had ik eerder moeten doen want ik vind de vrijheid heerlijk, maar ook de vele nieuwe mensen die ik ontmoet en wereldjes waar ik ineens mag binnenkijken.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Nog een nieuw wereldje om binnen te kijken! Na het oersaaie coronajaar snakte ik echt naar nieuwe mensen, nieuwe energie, nieuwe projecten. En die ga ik volop vinden binnen Thirty030. Bovendien werd het tijd om iets ‘terug te doen’ voor de stad die al zo lang een warm nest voor me is. Ik wil meer betrokken raken bij wat er speelt in de stad en vooral ook bij wat er beter kan.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Zodra je langs de Vecht de stad uit fietst, is het eigenlijk meteen bingo. Volg het water langs Fort aan de Klop, Slot Zuylen, het bos(je) daar, de koeien, Oud-Zuilen, de molens… het is daar zó mooi! Verder slenter ik ook heel graag gewoon door de binnenstad, in betere tijden het liefst met pitstops in elke kroeg met porseleinen tap en humeurige barman/vrouw.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.