sebastiaan kieft

Leeftijd: 28
Wijk: Wittevrouwen
Beroep: 
Entertainer & Journalistiek

Wie ben ik?
Hee Hoi, ik ben Sebastiaan. Ik ben 28 jaar en ik ben een creatieveling in hart en nieren. Het liefst treed ik elke dag op en werk ik aan fantastische leuke projecten. Ik hoop dat corona snel voorbij is zodat ik weer teambuildingavonden kan organiseren en kan optreden op de leukste feesten.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Simpel, ik wil mijn favoriete stadsie mooier maken. Door leuke projecten te organiseren ben ik er van overtuigd dat Utrecht nog net dat ene beetje mooier kan zijn dan het al is.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ik vind Fort Vechten een van de meest speciale plekjes in Utrecht. Er worden vele verschillende evenementen gehouden en je kan er altijd terecht voor een bijzondere wandeling. Een mooi stukje sprookjesbos in Utrecht.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.