SANDER KESTER

Leeftijd: 25
Wijk: Welgelgen
Beroep: Software programmeur/muzikant

Wie ben ik?
Ik ben Sander, ben 25 jaar, ben net afgestudeerd van mijn tweede bachelor (muziek en Technologie), hiervoor heb ik industrial Engineering in Nicaragua gestudeerd en was vroeg al klaar, dus ik dacht, doe maar een andere studie. Ik ben geboren in Nederland, getogen in Nicaragua, en ben 4 jaar geleden naar Nederland gekomen om muziek te studeren. Nu ben ik bezig met ondernemen, muziek maken, en ik wil graag een bijdragen doen aan het bewegen van een duurzame toekomst.

Waarom ben ik ambassadeur?
Ik heb veel interesse en zin om een duurzame bijdrage te maken aan de mooie stad van Utrecht. Als stadsambassadeur heb ik kans om met andere gemotiveerde jongeren te werken aan projecten met focus op cultuur en milieu.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Iedereen die naar Utrecht komt moet de wandelroute en de strand van Oog in Al kennen, SOIA! Top plek voor in de zomer genieten van boten die langs varen, met een drankje bij het cafe en/of met wat mensen picknicken naast het water. Voor de mensen die muziek en de best club van Utrecht zoeken, dan is WAS de plek om te zijn.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG