Ruben Cales

Energie, Creativiteit, Ontwikkelen

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht

Adviseur Gebiedsontwikkeling

Wie ben ik?
Lachen, krullen, duurzaamheid, reizen, hardlopen, appelflappen en voetbal. Maar vooral help ik om ideeen uit te voeren. Met veel energie en creativiteit werk ik graag samen om het doel te bereiken. Van maandag tot en met vrijdag doe ik dat op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen. In de avonduren bedenk ik toffe sociale projecten en voer ze uit. In het weekend sport ik, kook ik, drink ik en chill ik met vrienden en familie. En dat allemaal in Utrecht! De stad waar ik alweer 10 jaar trotse inwoner van ben.

Waarom ik bij Thirty030 zit?
Er was eens… 30 jongeren onder de 30 uit 030. Samen bedenken ze toffe projecten en voeren ze uit. En zo maken ze Utrecht nog leuker! Nope, geen sprookje maar Thirty030.

Daar wil je toch bij zijn?  …and they lived happily ever after!

De lelijkste plek die je toch gezien moet hebben?
Ik denk direct aan de vele parkeergarages in het centrum. Ga buiten op de stoep staan en je ziet een enorm lomp, lelijk en stinkend gebouw op de beste plekken in de stad. Maar ga eens op de bovenste verdieping staan en je ziet een hele mooie stad in het zonlicht stralen.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG