Roosmarijn van den broek

Leeftijd: 20
Wijk: Tuinwijk
Studie: HKU kunst en economie

Wie ben ik?
Ik ben Roosmarijn, 20 jaar en ik studeer Kunst en Economie. Sinds kort mag ik mezelf naast student ook ondernemer noemen met mijn eigen sieraden bedrijfje Roset Jewellery, waarmee ik unieke sieraden ontwerp en vervolgens maak. Het vrolijkste zul je mij zien in het zonnetje met een wijntje en een bord pasta voor m’n neus. Ik vind het heerlijk om uren door boekenwinkels heen te struinen of om het perfecte kussentje te scoren dat precies past bij de kleur van mijn bank. Daarnaast zul je mij vaak een dansje zien wagen 🙂

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Een stad die al prachtig is nog mooier, duurzamer en kleurrijker maken met een groep enthousiaste 030’ers. Laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Het pareltje van Utrecht vind ik toch echt wel de EXbunker. Verborgen in het Wilhelminapark huist deze historische plek elke maand een nieuwe betoverende expositie. Een heerlijk uitje om te combineren met een picknick in het park of een drankje op een van de terrasjes in de buurt.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG