roos reinartz

Leeftijd: 24
Wijk: Binnenstad
Studie: 
MSc Forest & Nature Conservation

Wie ben ik?
Ik ben een gepassioneerde biologiestudent met een groot hart voor de natuur en alles wat daarin leeft. Door mijn brede interesses heb ik me naast mijn studie ook altijd op andere vlakken ingezet, van vrijwilligerswerk bij Green Office Utrecht en in de keuken van EKKO tot een blog over boeken en vele commissies bij mijn roei- en wielrenvereniging. Ik vind het geweldig om op die manier nieuwe mensen te ontmoeten, van elkaar te leren en toffe dingen neer te zetten! Verder hou ik ontzettend van fietsen, wandelen, (live) muziek, lezen, gezelligheid en lekker eten.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Als geboren en getogen Utrechtenaar ben ik ontzettend dankbaar voor alles wat Utrecht me gegeven heeft. Ik ben echt verliefd op deze stad en vind dit een geweldige manier om iets terug te doen na al de jaren die ik hier al met plezier door heb gebracht. Ik kan niet wachten op alles wat ik samen met mijn mede-ambassadeurs het komende jaar ga beleven, leren en creëren!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ik ben dol op alle verstopte groene oases van rust in de binnenstad! Van de botanische tuin van het Universiteitsmuseum (als bioloog gaat mijn hart daar wel sneller van kloppen), tot het Abraham Dolehof (met een práchtige plataan) en Flora’s Hof. Op een van die plekken, op een bankje, genietend van de stilte, vergeet je echt dat je in de stad bent! Hiernaast vind ik dat een kijkje binnen nemen in de prachtige panden van TivoliVredenberg en de bieb op de Neude ook niet overgeslagen mag worden!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.