Remmelt heltzel

Leeftijd: 26
Wijk: Oost
Beroep: Redacteur Jinek

Wie ben ik?
Wie gaat er schuil achter die onmogelijke naam ‘Remmelt Heltzel’? Ik ben geboren in 1994 en vernoemd naar de band R.E.M., dus vanaf moment één opgegroeid met een grote liefde voor muziek. In 2011 verhuisde ik naar Utrecht, om Journalistiek te studeren aan de Hogeschool Utrecht. Een opleiding die zo vaak is verplaatst van locatie dat ik werkelijk de hele Uithof heb gezien. En toch was het een hele fijne basis.

Nu werk ik al een aantal jaar in de journalistiek. Begonnen bij de radio, voor BNNVARA (waaronder het vanuit The Florin uitgezonden ‘Spijkers met Koppen’). Sinds een jaar op de redactie van Jinek (en ook Beau).

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Utrecht speelt sinds 2011 een belangrijke rol in mijn leven en de stad heeft mij de ontzettend veel gegeven. Nu is het tijd voor mij om wat liefst terug te doen!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Het fijne aan Utrecht, is dat er overal mooie plekken zijn – langzaam kom je er achter dat de Oudegracht lang niet het mooiste is dat Utrecht te bieden heeft. Ik hou vooral van Lepelenburg, Park Oosterspoorbaan, geroezemoes op Ledig Erf en ik parkeer altijd overdreven trots mijn fiets in de fietsenstalling onder het station.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.