nynke willemsen

Leeftijd: 27
Wijk: Watervogelenbuurt
Beroep: Spelontwerper / Eigenaar BAPAHO.nl 

Wie ben ik?
Ik ben een geboren en getogen Utrechtse.  Met BAPAHO heb ik het werk gecreëerd wat ik het liefste doe. Namelijk anderen blij maken! Dat doe ik door groepen mee op pad te nemen en ze in aanraking te brengen met verschillende culturen. Mijn motto is, ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Verhalen inspireren mij enorm. Daarom houd ik van luisteren tijdens gesprekken en kijk ik altijd nieuwsgierig om mij heen. In mijn vrije tijd kan je me vinden op of in het water of rondstruinend op een marktje.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ten eerste omdat ik fan van Utrecht ben. Ook geloof ik dat jonge mensen meer van zich mogen laten horen op bestuursgebied. Ik kijk uit naar een jaar vol inspirerende ontmoetingen en toffe projecten met mijn mede-ambassadeurs!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Moskee op het Moskeeplein, Pandhof, wandel eens door de binnenstad via de werfkelders, bezoek de Nijverheid en fiets over de Koningsweg richting het groen van Amelisweerd.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.