nathan roos

Leeftijd: 31
Wijk: Vogelenbuurt
Beroep: Concept- & visual designer

Wie ben ik?
Een geboren Utrechter die zeer visueel is ingesteld. Vader van een jochie, samenwonend met mijn wijffie in de Vogelenbuurt en gek op mijn stadsie. Ik heb een voorkeur voor het minder bekende, net wat rauwe randje van de stad. Van hiphop in de Helling met Steen en EZG tot een late avond Blackout in Tivoli Vredenburg (of zoals vroeger; Tivoli Oudegracht). Van graffitiwerk spotten van de KBTR of JanIsDeMan tot grafische tekeningen bewonderen van nijntje in het Centraal Museum. Of gewoon een biertje doen op de Neude of Ledig Erf, voordat ik naar FC Utrecht ga.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Trots. De vierde stad van Nederland zijn, maar toch het karakter hebben van een groot dorp. Alles is er te vinden, maar we zijn niet arrogant. Het is een stad om van te genieten in een stadspark als het zomers warm is, maar ook een stad die warm aanvoelt met een dik pak sneeuw in de winter. Ik ben zo trots op deze stad, en dat wil ik dan stiekem toch graag delen met iedereen, terwijl ik de stad eigenlijk voor mezelf wil houden.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Een wedstrijd van FC Utrecht in een uitverkocht stadion Galgenwaard. Het liefst staand op de Bunnikside, met een biertje in je hand, het team naar de overwinning zingen. Zelfs als je niet van voetbal houdt krijg je met zo’n kolkend stadion gegarandeerd kippenvel. En een oorverdovend geluid als er gescoord wordt, dat zelfs met een goede windrichting te horen is in verschillende delen van de stad!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.