melanie van leeuwen

Leeftijd: 28
Wijk: Pijlsweerd
Beroep:
Ondernemer bij Pocket Productions

Wie ben ik?
Een oneindige behoefte aan avontuur en nieuwe uitdagingen. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe ervaringen en neem dan het liefst heel mijn vriendenkring en familie mee. Met mijn enthousiasme lukt me dat vaak ook nog. Later hoop ik te kunnen zeggen dat ik echt van iedere dag een avontuur heb gemaakt. Van kleine – de nieuwe italiaan op de hoek bezoeken op een doorsnee dinsdagmiddag – tot de grote – een busje kopen en de wereld rondrijden. Ik heb een grote liefde voor buiten, natuur en de wereld. Er is zo ontzettend veel moois te zien en ik kan dan ook al van de kleinste dingen onwijs genieten. Geen zonsondergang verveelt, geen fietsritje in de ochtendzon terwijl de stad ontwaakt voelt als routine.

Als foto- en videograaf ben ik iedere dag met beeld bezig, verhalen vertellen en mooie dingen op de plaat zetten. Dit werk is zo ontzettend leuk. Ik kom op plekken waar ik nog nooit eerder ben geweest, ontmoet inspirerende mensen en mag hun verhaal vertellen. Dat is toch fantastisch?

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Tijdens mijn studie ben ik in Utrecht komen wonen. Ik was wel al eerder op bezoek geweest, maar had weinig gezien. Ik kwam namelijk langs voor de feestjes in Tivoli Oudegracht, dus had de stad alleen maar ’s nachts meegemaakt. Ik weet nog goed hoe ik de eerste paar keren overdag door de stad liep en dacht: “Jeetje, deze stad is echt zo magisch. Hoe kan ik dat gemist hebben?” Sindsdien is mijn liefde alleen maar gegroeid. In Utrecht voelt het alsof alles mag en kan, alsof er zoveel kansen zijn die klaar liggen om opgeraapt te worden, alsof de stad nog zoveel potentie heeft en nog lang niet klaar is met ontwikkelen. Het lijkt mij een inspirerende uitdaging om deel te nemen aan deze groei en projecten op te zetten om duurzaamheid te promoten en verbinding te creëren tussen de inwoners.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Zelf ben ik niet heel goed in navigeren en de weg onthouden. Zo verdwaal ik nog steeds wel eens en een aantal jaar terug gebeurde dat in (tegenwoordig mijn eigen) omgeving Pijlsweerd. Zo stuitte ik op Zwarte Water. Hier wil ik later wel wonen. Zo knus, zo groen, zo lief. Daarnaast ben ik gek op al het groen dat rondom Utrecht te vinden is. Maximaal een halfuurtje fietsen en je staat in het bos, op een duinvlakte, aan het water. Een heerlijk stukje Nederland.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.