max Trienekens 

Leeftijd: 30
Wijk: Ondiep
Beroep: Adviseur participatie & communicatie bij Utregs bureau Dietz

Wie ben ik? 
Hoi! Ik ben Max, een geboren en getogen Bourgondische Limburger met een zachte ‘g’ die 10 jaar geleden bij aankomst in Utrecht een echte Utrechtenaar werd. Met ontzettend veel enthousiasme zet ik dit jaar voor het derde jaar mijn tanden in deze stad vanuit Thirty030. Dat doe ik door gewenst en soms ongewenst mijn stem te laat horen, in alle hoeken van ons stadsie! Thema’s waar ik me tegenaan bemoei zijn bijvoorbeeld: wonen, evenementen, groen, lhbtqia+, sociale zekerheid, gelijkheid, muziek, horeca, theater, film en nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel meer.

Waarom ben ik ambassadeur?
Omdat ik ondertussen al langer dan 1/3e van mijn leven met heel veel plezier in ons stadsie woon en ik gefascineerd ben door de manier waarop Utrecht zich ontwikkelt. We zijn de snelst groeiende stad van Nederland maar tegelijkertijd blijft de creativiteit, verbinding en warmte behouden met deze groeispurt. Dat gebeurt bv. door plekken en initiatieven zoals Punk Pizza in Lombok, de Nijverheid in Cartesius of Awesome Utrecht. Ik ben graag ambassadeur voor zo’n toffe stad.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Zoals het een echte Bourgondiër betaamt – café Willem Slok. Tegenover mijn parel TivoliVredenburg, in een van de leukste steegjes van Utrecht. Proost!

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.