mai Linh Ly

Kunstenaar, Docent, Verbinder

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht

Beeldend kunstenaar, kunstdocent en oprichter Plantenasiel

Wie ben ik?
Ik ben die persoon die ongevraagd alweer tot mijn ellebogen in jouw plantenpot zit te wroeten om er achter te komen waarom hij er toch niet zo gelukkig uit ziet op die vensterbank. Ik ben de juf voor de klas die je laat zien dat je echt wel kan tekenen, zelfs al schreeuw je van niet. Ik ben de vriendin die je ompraat om een airfryer te kopen, ook al heb je al een oven, magnetron en friteuse. Ik ben die kunstenaar die je niet vertelt wat ik maak, maar je liever uitnodigt in het atelier zodat je lekker kan komen kijken!

Waarom ben ik ambassadeur?
Mijn oma zei altijd: “Te is nooit goed, behalve te-vreden en te Utrecht.” Nu ben ik niet altijd even zo goed met dat ‘te’, want ook ik ben vaak te druk, te moe, te snel, te veel maar vooral te-vreden. En dat (bijna) altijd te Utrecht. Met Thirty030 wil ik graag Utrecht te gek, te cool, te vet maken. Trots zijn we allemaal op ons stadsie, tijd om dat van de daken te schreeuwen! Doe je mee?

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De oude hortus in de binnenstad. Ontvlucht de drukte van alles wat moet en kies voor een korte wandeling door deze tuin en kas. De hortus is zo klein dat je er geen uren hoeft te spenderen (mag natuurlijk wel!). Nu je weer helemaal tot rust bent gekomen kan je weer door in de sneltreinvaart van het leven.

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG