madeleine van der burg

Verbinder, sociaal, bezige bij

Leeftijd: 28
Woonplaats: Utrecht

Fondsenwerver bij Maag Lever Darm Stichting

Wie ben ik?
Ooit op mijn 17e verhuisd naar Utrecht voor de studie en er vervolgens nooit meer weg gegaan. Altijd op m’n racefiets onderweg naar het volgend feestje, de volgende lunch afspraak of de volgende voetbalwedstijd. Altijd in de stemming voor een praatje over niks en immer random feitjes in de aanslag. Zet mij in als joker van je team bij een pubquiz.

Waarom ben ik ambassadeur?
Utrecht is zo een mooie stad! We hebben studenten, Utrechters en Utrechtenaren; de Kanaalstraat, de Voorstraat en de Twijnstraat. Ik ga graag boodschappen doen in Overvecht en wandel net zo lief over de Oudegracht. Om al deze stukjes Utrecht te verbinden ben ik graag stadsambassadeur.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De Stichtse Taveerne vind ik een superleuke kroeg in Utrecht. De bonnetjes worden nog met de hand geschreven en er is nog bediening aan tafel. Je kan er poolen, spelletjes spelen en een goed gesprek met een vreemde voeren. Egt geweldig mooi Utregs.

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG