luis brites

Energiek, foodlover

Leeftijd: 27
Woonplaats: Utrecht

Finance Controller bij Booking.com

Wie ben ik?
Ik ben op 29 februari 1992 geboren. Helaas registreerde mijn moeder me op 1 maart. Volgend jaar vier ik mijn verjaardag 2x! Ik ben op zoek naar mensen die op dezelfde dag zijn geboren om een club te starten! Mijn naam is Luís met een echte Portugese S, niet zoals in het Frans; Louis. En niet “Uis” zoals mijn broer zegt, Portugezen hebben namelijk moeite met de ‘L’ uit te spreken. Woorden die mij typeren zijn; bittere koffie, oude kaas, rode wijn, koken en fietsen.

Waarom ben ik ambassadeur?
Sinds 2 jaar woon ik in Utrecht en wil ik sociaal actief zijn en iets terug doen voor de stad en de mensen die me zo hebben goed ontvangen! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je verhalen te horen.

Wat is het grootste voordeel van wonen in Nederland vergeleken met Portugal?
Mijn fiets! Het feit dat je overal heen kan gaan op je eigen fiets, wanneer je maar wil, geeft je zoveel vrijheid.

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Projecten

Podia

Denktank

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.