lotte de jong

Leeftijd: 31
Wijk: Elinkwijk (Zuilen)
Beroep: Creative / MA Design for Exhibition & Museums

Wie ben ik?
Een dame met energie voor twee! Je kunt me wakker maken voor een kop thee, een tof verhaal of een vintage fair. Zo niet, dan breng ik de meeste tijd door bij STUDIO &lotte. Daar creëer ik spatial branding, concepten die niet alleen aandacht vragen maar juist aandacht trekken.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Omdat het NU tijd is. Tijd om leuke mensen te ontmoeten en de ruimte om creatieve projecten te realiseren. Thirty030 is voor mij een plek waar er ruimte is voor creativiteit en actie! Let’s go!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Bekijk de stad eens van het water. Maak een rondje oudegracht, nieuwegracht of kano de singel rond. Maak je er een dagtrip van verlaat dan de hectiek van de stad en vaar richting Amelisweerd. Ik garandeer je, dit is 100% genieten!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.