linn hollEMAN

Leeftijd: 24
Wijk: Tuinwijk
Beroep: Account support manager

Wie ben ik?
Ik ben Linn, 24 jaar en mag mij al 6 jaar een trotse inwoner noemen van het mooie Utrecht. Ik moet schaterlachen van woordgrappen & internetgekkies (“030 is beter als 020”), kan huilen bij het zien van mooie reclames en voel mij het meest in mijn nopjes wanneer ik omringd ben door vrienden en familie. Mijn kledingkast kent eigenlijk alleen kleurrijke en printvolle items. De zwarte items zijn op één hand te tellen. Ik verzamel graag; van oorbellen tot notitieboekjes. De parels van servies of kleding scoor ik het liefst in kringlopen en op rommelmarkten. Op stap ben ik meteen op de dansvloer te vinden, waar ik mij vermaak tot in de late uurtjes en luidkeels meezing met mijn eigen versie van de lyrics.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
We leven allemaal in onze eigen bubbel. Met eigen zorgen, eigen kansen en eigen meningen. Ik vind dat je altijd bewust moet zijn van de mensen om je heen en juist de dialoog/het gesprek moet aangaan. Utrecht is een stad voor iedereen! De missie en projecten van Thirty030 wekten mijn interesse, omdat ze zich inzetten om te garanderen dat Utrecht ook een stad blijft voor iedereen! Aan het verwezenlijken van dit doel draag ik dan ook graag mijn steentje bij.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De eerste 18 jaar van mijn leven woonde ik in een dorp. Ik had hier altijd al interesse in de ‘grote stad’. Eenmaal wonende in de grote stad, kom ik erachter dat óók Utrecht soms heerlijk dorps kan voelen. Bijvoorbeeld vrienden spontaan tegen het lijf lopen op de bloemenmarkt of in de Tivo. Of tijdens het zoveelste rondje singel (wat nooit zal vervelen) iedereen elkaar begroet tijdens het passeren, wat zo nu en dan zorgt voor spontane ontmoetingen. Ik houd ervan! Hier mijn aanraders: Koffie? Rocking Chair. Bier/borrel? Café Willem. Boekje buiten in de zon? Weerdsingel. Kringloop? Emmaus Lombok.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG