Lin Kiekebosch

Energiek, enthousiast, aanpakker

Leeftijd: 25
Woonplaats: Utrecht
Beroep: Accountmanager

Wie ben ik?
Dat kleine blonde meisje met een tikkie teveel energie. Daarom vind ik mijn werk als accountmanager bij een communicatiebureau zo leuk. Iedere dag is anders en er moet flink aangepakt worden, kan ik mooi mijn energie kwijt. Ik ben gek op koken, lekker eten en buiten zijn. En ik heb een obsessie voor plantjes stekken. Bij ieder zaadje, pitje of blaadje denk ik: kan ik daar een plantje van maken?

Waarom ben ik ambassadeur?
Thirty030 geeft mij de kans om samen met andere enthousiaste 030’ers na te denken over de toekomst van ons stadsie, maar vooral om actief bij te dragen aan een nóg mooiere stad. Dat leek me wel wat!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien hebben?
Utrecht vanaf het water! Met mijn oude sloepje vaar ik in de lente en zomer vaak een rondje over de grachten en dan zie je de stad op een hele andere manier. Mijn tip? Ga liggen en kijk naar de lucht en de prachtige gebouwen. Doen hoor!

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG