Libby van den Besselaar

Bezige-bij, avonturier, betrokken

Leeftijd: 27
Woonplaats: Utrecht

 

Wie ben ik?
Libby, 25 jaar oud en masterstudente aan de Universiteit Utrecht en Tilburg Universiteit. Er is veel wat ik leuk vind waardoor ik altijd bezig ben, een bezige bij dus. Zo ben ik veel op reis, ga ik naar festivals en  actief betrokken bij studentenorganisaties als AIESEC en werk ik voor de Green Office Utrecht waar ik me inzet voor het verduurzamen van de Universiteit. Ik blijf altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen om toe te voegen aan mijn interesse lijstje en zo ben ik dan ook bij Thirty030 terecht gekomen.

Waarom ben ik ambassadeur?
Utrecht is in de loop der jaren echt mijn thuis geworden. Door betrokken te zijn bij de AIESEC en de Green Office kom je er steeds meer achter wat er allemaal leeft en gebeurt in de stad ook al gebeurt het soms erg onder de oppervlakte en lijkt er voor het grote publiek weinig te gebeuren. Het verhaal van een duurzaam Utrecht vertellen is waarom ik in Thirty030 zit.

Wat is mijn wens voor Utrecht?
Mijn eerste wens voor Utrecht zou een stap zijn richting een groener en duurzamer Utrecht namelijk: Een verticaal bos, een woongebouw die de stad weer een stukje groener maakt (letterlijk ;)).

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG