koen van rossum

Leeftijd: 24
Wijk: Nieuw Engeland
Studie: 
Master Global Business & Sustainability

Wie ben ik?
Een bevlogen masterstudent die zich zorgen maakt over de toekomst van onze aarde maar ook graag het leven viert. Duurzaamheid speelt een grote rol in mijn leven en ik voel de verantwoordelijkheid voor onze generatie om meer in balans met onze omgeving te leven. Ik zet me hier op een speelse manier voor in bij de Jonge Klimaatbeweging en op een professionele manier bij mijn afstudeerstage bij Bureau Buiten, een Utrechts adviesbureau en voor mijn eigen bedrijfje Koen van Rossum Advies.

Daarnaast bezoek ik graag grote sport- en muziekevenementen, reis naar avontuurlijke landen als Oekraïne, Moldavië en China en voetbal ik in het 13e team van VSC.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Na avonturen in Rotterdam en Shanghai kwam ik 2 jaar geleden terug wonen in mijn geboortestad Utrecht om de start van de Vuelta, de fietsronde van Spanje te organiseren. De Vuelta ging helaas niet door, maar de her-aangewakkerde liefde voor de stad bleef. Ik wil me heel graag met andere betrokken energieke jongere inzetten om deze mooie stad nog wat groener en mooier te maken. Stiekem droom ik ervan om hier op een dag burgemeester te worden.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De geweldige groentewinkels, bakkertjes, restaurants en kappers van de Kanaalstraat, de heerlijke zwemplekjes in Maarsseveen, Amelisweerd en bij de Munt, de moestuin van de Koningshof, het werkspoorkwartier en op zondag natuurlijk naar de galgenwaard.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.