jules jansen

Leeftijd: 19
Wijk: Lunetten
Studie: 
Commerciële Economie

Wie ben ik?
Ik ben Jules Jansen, trotste stadsambassadeur van Utrecht. Daarnaast ben ik tweedejaars Commerciële Economie student aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben iemand die graag sport en daar mijn interesse en plezier uithaal! Verder vind ik het heerlijk om met mijn vriendin door de binnen en buitenstad van Utrecht te lopen.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Hoe mooi is het om ambassadeur te zijn van jouw eigen stad? Dat is toch prachtig! Samen met andere je in te zetten en te bouwen aan een stad voor andere, doormidden van verschillende projecten. Dat is iets waarvan ik als Utrechter heel blij van word.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ikzelf vind de binnenstad met de grachten prachtig. Hieraan kan je ook daadwerkelijk zitten met het mooie weer. Dit dit maakt een stad als Utrecht, voor mij uniek.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.