jeroen de gilde

Leeftijd: 28
Wijk: Breedstraatbuurt
Beroep: Ondernemer, eigenaar Restaurant Sanju Ramen

Wie ben ik?
Een geboren en getogen Utrechtenaar die na al die jaren nog steeds verliefd is op zijn eigen stad. Als ondernemer van Japans restaurant Sanju Ramen op de Voorstraat ben ik graag onder de mensen. Ik hou ervan om mensen en ideeën van verschillende culturen bij elkaar te laten komen.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Nadat ik tijdens mijn studie verschillende keren in het buitenland heb gewoond, heb ik mij gerealiseerd wat voor speciale plek Utrecht is. Utrecht is een stad die mij mijn vrienden, familie, opleiding en een deel van mijn geluk heeft gegeven. Ik hoop dat ik door mijn ambassadeursrol mee kan helpen met het verbeteren en leuker maken van de stad Utrecht. Hopelijk kan ik daardoor bijdragen aan het geluk van de jongeren in de Utrecht nu en in de toekomst.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De verborgen stadstuinen binnen de singels zijn wat mij betreft de meest unieke plekjes van Utrecht. Alleen bereikbaar via de talloze steegjes in de binnenstad. Een kleine oasis van rust midden in de stad. Oh ja, en een kom ramen bij Sanju natuurlijk!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.