jente braanker

Leeftijd: 21
Wijk: Binnenstad
Studie: 
Rechtsgeleerdheid

Wie ben ik?
Ik ben Jente, 21 jaar en geboren in Dordrecht maar getogen in Utrecht. Ik studeer rechten maar mijn interesses liggen veel breder dan dat. Ik ben graag creatief bezig, hou ervan om lekker en uitgebreid eten te koken, maar nog meer om het daarna op te eten! Verder ben ik gek op spelletjes spelen en het liefst natuurlijk winnen! Een potje scrabble, monopoly of Catan kan je mij voor wakker maken!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Mijn hele leven heb ik gewoond in onze mooie stad en op bijna elke hoek van de straat heb ik wel een mooie herinnering. Maar op veel van deze hoeken zie ik ook mogelijkheden, om de stad nog mooier te maken voor iedereen. Één van de dingen die voor mij een stad mooi maken, zijn kunst en historie in een stad. Aankomend jaar ga ik dan ook werken om onze stad hier nog meer mee te verrijken.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ik ben gek op mooie huizen. Hiervan hebben we er zoveel in Utrecht, alleen zie je sommige niet zo snel meer door dat er bijvoorbeeld een winkel onder zit. Ik heb mijn hele leven in een zijstraat van de Nachtegaalstraat gewoond en het gebeurt me nog steeds dat ik omhoog kijk en dat ik een karakteristiek huis zie met zoveel mooie en historische details, die me nog nooit is opgevallen. Dus mijn plek die iedereen in Utrecht gezien of bezocht zou moeten hebben, is niet zozeer 1 plek. Maar heel veel plekken, alleen moet je er even anders naar kijken. De Nachtegaalstraat, Twijnstraat, Oude- en Nieuwegracht hebben zo veel mooie huizen om te zien, maar kijk eens naar boven.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.