iris vermaas

Leeftijd: 27
Wijk: Vogelenbuurt
Beroep: Communicatieadviseur en Projectleider bij Nivon Natuurvrienden

Wie ben ik?
Een enthousiaste creatieve denker en als je me zoekt ben ik hoogstwaarschijnlijk te vinden in een nieuw natuurgebied. Niet aan het hardlopen -al zou ik willen dat ik dat kon-, maar wandelend met mijn camera paraat. Als ik thuis ben is dat in mijn fijne Vogelenbuurthuisje aan de koffie of mijn favoriete wijn, het liefst met vrienden en familie. Ik ben altijd al maatschappelijk betrokken geweest en doe veel vrijwilligerswerk. Politiek, en met name politieke communicatie vind ik mega interessant. Ik schreef een scriptie over de objectivering van politici in de media tijdens mijn studie Politieke en Publieke communicatiewetenschappen. Momenteel werk ik als creatief brein en kartrekker bij Nivon Natuurvrienden, waar ik regelmatig voor in de natuur te vinden ben.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik heb mijn hele leven al genoten van wat Utrecht te bieden heeft en wil nu graag iets terug doen. Een belangrijke vraag vind ik: hoe betrekken we de inwoners van Utrecht bij het vergroenen van de stad? Ik zie hier ook een mooie link met het mixen van wijken, over elkaar leren en samen tot nieuwe ideeën komen.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Onmogelijk om 1 plek te kiezen, daarom een paar van mijn niet-te-missen favoriete spots: drink een Pink Fluffy Unicorn cocktail bij het gegeven paard, pak een film bij een van de filmhuizen (Louis of Springhaver), voor de Zuid-Afrikaanse vibes bezoek Roost of Karibu, de lekkerste scones komen van de Bakkerswinkel en in de coronaweekenden koop ik poffertjes van Marjolein op de hoek van de Weerdsingel en Hopakker. Een hele lijst die voor mij bevestigt dat ik voorlopig nog lang niet weg wil uit Utrecht.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.