giselle koning

Leeftijd: 28
Wijk: Zuilen
Beroep: 
Creative manager bij The Groundbreakers

Wie ben ik?
Een ambitieuze creative die graag creëert en organiseert. In 2010 kwam ik in Utrecht wonen voor de bachelor Art & Economics aan de HKU en sindsdien ben ik – met uitzondering van een half jaartje Barcelona – niet meer vertrokken! Ik geniet van esthetiek, inspirerende ontmoetingen, lekker tafelen, zonnige dagen en fotograferen. Samen met een enthousiast team gave projecten bedenken en en uitvoeren, is wat ik het allerliefst doe.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Voor mijn werk mag ik al regelmatig concepten voor Utrechtse bedrijven bedenken en uitvoeren, maar ik vind het heel leuk om dit nu ook vanuit het perspectief van de Utrechtse inwoner te doen. Bij Thirty030 wil ik mijn liefde voor het prachtige Utrecht en enthousiasme voor creëren omzetten in concrete bijdragen. Ik hoop namelijk met mijn creativiteit en organisatieskills de stad nog leuker, groener en kleurrijker te maken!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De historische binnenstad is natuurlijk ontzettend mooi en heeft tal van hotspots, maar ik woon zelf in Zuilen en kan zo genieten van de fijne plekken in deze wijk. Bezoek het prachtige Julianapark, Werkspoor Café De Leckere, straatkunst van Jan is de Man, delicatessenzaak Familie van Rijk en Satriales voor de lekkerste pizza’s van Utrecht!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.