FRIDA JONKER

Leeftijd: 26
Wijk: Wittevrouwen
Beroep:
Scrum Master

Wie ben ik?
Een liefhebber van elk minimaal stukje groen om zich heen. Van planten krijg ik geen genoeg. Net als nieuwe dingen leren, sporten, kaassoufflés en meeblèren op de Bunnik side (jawel, broerlief heeft me overgehaald). Enthousiasteling voor praktisch alles wat duurzaam is en ik word blij als ik iemand kan helpen een stapje buiten z’n comfort zone te zetten. Daar is het toch wel leuker. 

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Dit stadsie heeft in korte tijd mijn hart veroverd. Ik zie zoveel kansen om de stad kleurrijker, duurzamer en groener te maken. Verbinden tussen de wijken en de verschillende inwoners. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen via Thirty030. Want ik weet wel dat Utreg het mooiste stadsie is, maar nu de rest nog

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Die kneuterige boekenkastjes door de stad heen, genieten! Bezoek de verschillende wijken om ze allemaal te sparen. En om nieuwe plekken te ontdekken en daadwerkelijk een boek te lenen. Maar vooral om een gesprekje aan te knopen met de bewoners van de huizen waar de kastjes staan. Ze hebben zoveel leuks te vertellen!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.