Flip roncken

Leeftijd: 22
Wijk: Ondiep
Beroep: 
van alles!

Wie ben ik?
Een liefhebber van elk minimaal stukje groen om zich heen. Van planten krijg ik geen genoeg. Net als nieuwe dingen leren, sporten, kaassoufflés en meeblèren op de Bunnik side (jawel, broerlief heeft me overgehaald). Enthousiasteling voor praktisch alles wat duurzaam is en ik word blij als ik iemand kan helpen een stapje buiten z’n comfort zone te zetten. Daar is het toch wel leuker.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Dit stadsie heeft in korte tijd mijn hart veroverd. Ik zie zoveel kansen om de stad kleurrijker, duurzamer en groener te maken. Verbinden tussen de wijken en de verschillende inwoners. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen via Thirty030. Want ik weet wel dat Utreg het mooiste stadsie is, maar nu de rest nog

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
30ml Nachtegaalstraat is een café waar ik heb gewerkt en heeft een ontzettend warme sfeer, dus ik zou vooral een keer een koffie gaan drinken daar. De lunchkaart is heerlijk! Verder zou ik in de zomer vooral eens naar het Griftpark gaan, het fijnste en meest diverse park van Utrecht.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG