eva breunesse

Leeftijd: 19
Wijk: Lauwerecht
Beroep: Artist Manager (No Sleep MNGMNT)

Wie ben ik?
Hi, Eva hier! Al (bijna) mijn hele leven getogen in de provincie Utrecht, was het voor mij zonder enige twijfel dan ook heel logisch om in dit stadje te gaan studeren. Als student Kunst en Economie aan de HKU ben ik bezig met mijn grootste passie allertijden, muziek! In mijn dagelijkse leven houd ik mij dan ook bezig met het managen van verschillende artiesten en het organiseren/produceren van feestjes en concerten. Mensen samenbrengen om het geluk van muziek samen te vieren is waar ik het meeste energie uithaal, iedere dag weer.  

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik ben eigenlijk altijd al verliefd geweest op Utrecht, nog steeds als ik op een zonnige dag langs de grachten loop kan ik vlinders in mijn buik voelen. Zo’n mooie stad moet iedereen toch mee van kunnen genieten? Vooral het stukje iedereen vind ik belangrijk, als jonge stadsambassadeur is representatie dan ook belangrijk in mijn ogen. Namens mijn generatie hoop ik te spreken over onze ideeën en meningen en dat ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Als ambassadeur hoop ik een stukje bij te dragen aan duurzame toekomst van de stad, waar ik hopelijk nog jaren lang in kan wonen.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Jeetje daar vraag je me wat… natuurlijk is het logisch dat ik nu plekken benoem als de EKKO, de Helling, DB’s en TivoliVredenburg. Dat zijn toch wel de plekken waar ik voor het eerst verliefd werd op muziek, die hebben voor altijd een speciaal plekje in mijn hart. Maar, daar buiten om heb je ook een grote kans om mij te vinden op plekken als de Pingponglcub, de Zware jonges, Brava of in het Lepelenburgpark!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG