esther van diepen

Leeftijd: 27
Wijk: Lombok
Beroep/Studie: 
Productieleider/producent bij Stichting EX en Tuin der Lusten

Wie ben ik?
Ik ben Esther, geboren en getogen in de Noordoostpolder en sinds mijn studie op de HKU woon ik in Utrecht. Ik werk in de culturele sector en in mijn vrije tijd heb ik net te veel hobby’s. Ik hoepel en ik probeer kleren te maken en ik vind kunst leuk, maar uiteindelijk ben ik vooral een beetje aan het hangen overal. ((Tevens heb ik net blz 172 uit het praktisch handboek Astrologie erbij gepakt en blijkt dat ik een voorliefde heb voor vrijheid en avontuur, toneel en verhalen vertellen, eerlijkheid, extremen, reizen en het leven in de buitenlucht. Ik heb dus een afkeer tegen beperkingen en bekrompen denken, banale normaliteit, pretentie, vooroordelen en pedanterie en morbide zelfonderzoek. Dat komt allemaal omdat mijn maan in boogschutter staat. Meer weten? Kom langs om lekker in het handboek te bladeren)).

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik ben stadsambassadeur geworden omdat ik van Utrecht houd, maar ook omdat ik vind dat een stad alleen maar leuk kan zijn door de mensen die de dingen organiseren. Ik heb meer dan genoeg energie en enthousiasme om daaraan bij te dragen! En ik vind het leuk natuurlijk. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de wereld gered wordt. Thirty030 is een groep jonge stadsbewoners die hier actief over nadenkt en zich bezig houdt met verbeteringen op elk niveau.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben? En welke plek in Utrecht kan wel een upgrade gebruiken?
De Neudeflat! Raad zelf maar op welke vraag dit een antwoord is. Ik zou in ieder geval graag flaneren met een canvastasje waarop dit architectonisch hoogstaande, karakteristieke gebouw staat. P.s. Utrecht kan juist wel wat meer lelijke plekken gebruiken: lelijk betekent dat er ruimte is, om te maken, om te veranderen, zonder alle regels die Utrecht rijk is.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.