EMI BOS

Leeftijd: 24
Wijk: Rivierenwijk
Studie: Afstuderend aan Spatial Design – HKU
Beroep: Horecatijger bij Restaurant Dengh

Wie ben ik?
Ik ben Emi! Geboren en getogen in het pittoreske Maarssen, dat zich door de Vecht met Utrecht verbindt. De Vecht, waar ik bij elke zonnestraal te vinden ben. Zowel in het water als op het water.Hoe mijn ideale dag eruit ziet? Zon, warmte, een duik om af te koelen, muziek door de speakers, een drankje (bij voorkeur een despo, hier mag de limoen niet vergeten worden), lekker veel eten en de lach van mijn vrienden. Naast al deze gezelligheid kan ik ook hard werken bij mijn baantje in de horeca en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Zo ben ik sinds kort een pottenbak cursus aan het volgen met moeders. Hoe leuk?! Kortom, ik ben een avontuurlijk en ondernemend persoon en deze eigenschappen kan ik goed gebruiken als kersverse stadsambassadeur!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Als trotse bewoonster van Utrecht, als creatieveling en als avonturier lijkt het mij super gaaf om mijn steentje te mogen bijdragen door Utrecht voor iedereen een stukje mooi, leuker en creatiever te maken. Daarnaast is dit ambassadeurschap een mooie kans om meer Utrechtlovers te mogen ontmoeten. Helaas ging mijn zoektocht naar een kamer niet over rozen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij soms wat eenzaam voelde omdat ik niet makkelijk kon mengen in de sociale cohesie van de stad! Dit is precies waar ik, als stadsambassadeur van Utrecht, voor op wil komen. So stay tuned!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Wat ik zo leuk vind aan Utrecht, is dat je met een drankje en/of een hapje letterlijk overal kunt gaan zitten. Heerlijk in het zonnetje langs de grachten, in het park, op de stoep met je huisgenoten of waar je maar wilt. Deze gezelligheid is het mooiste dat er is en maakt mij een blij mens! Mijn favoriete plekjes? de Munt, Roost, Soia, park Lepelenburg en de kade bij Muzieklokaal. Zie ik je daar?

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG