ELZA VOORHORST

Leeftijd: 29
Wijk: Vogelenbuurt
Beroep:
Eigenaar FIG

Wie ben ik?

Je vindt mij op mijn gelukkigst met mijn gezicht in het zonnetje en een drankje in mijn hand omringt met fijne mensen. Na 12 jaar in Utrecht doe ik nog steeds altijd dingen die ik stiekem een beetje te eng vindt maar zoals mijn oma altijd zegt; ‘de bange hebben niks’. Dusja, daar houden we ons dan maar aan. Ik heb lief, probeer iedere dag iets te leren voor de dag van morgen en geniet van de mooie dingen die het leven biedt.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?

Als 12-jarig Brabants meisje had ik al bedacht dat zodra ik een stap uit mijn ouders huis mocht zetten ik linea recta zou vertrekken naar de mooiste stad van het land, Utrecht. Ondanks dat ik op dat moment nog geen idee had hoe Utrecht er eigenlijk uit zag. Maar dus zo gezegd, zo gedaan. Vanaf mijn 17de geniet ik van de stad en heb je me waarschijnlijk zien shinen in een van de verschillende prachtige barren van Utrecht of als project manager tijdens één van de heerlijke food festivals die in Utrecht neer strijken. En om onze stad nóg een stukje mooier te maken heb ik zelfs de stap genomen om als ondernemer aan de slag te gaan in de eerste Food & Gym Bar van Utrecht, FIG. Utrecht is heerlijk en het voelt goed om een steentje bij te dragen aan al het moois wat we samen kunnen verzinnen om de stad nog mooier te maken.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?

Aan het einde van de Amsterdamsestraatweg zit een parel van een plek verstopt achter de benzinepomp; De Nijverheid. In deze culturele vrijhaven word je bij ieder bezoek gegarandeerd verrast. Huisgebrouwde bieren, het kneuterigste maar heerlijkste terras van Utrecht, optredens en kunst wisselen elkaar af. En zin om even een duik te nemen op een warme zomerdag? Je gelooft het niet, maar ook dat kan!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG