DAVE PIETERSE

Leeftijd: 27
Wijk: Noordwest
Beroep: Projectmedewerker HR

Wie ben ik?

Ik ben Dave, geboren en getogen onder de rook van Utrecht in het o, zo mooie Houten. Ik ben leergierig, sociaal en een écht gezelligheidsdier. Inmiddels ben ik ruim 6 jaar woonachtig in het allermooiste en liefste stadsjie van Nederland. Ik voetbal in het eerste elftal van de leukste én gezelligste van de vele voetbalclubs die Utrecht rijk is: EDO. Kom vooral eens langs op de altijd drukke en gezellige zaterdag om de sfeer hier te proeven, succes gegarandeerd! Ook ben ik graag te vinden in de vele kroegjes en barretjes die in Utrecht te vinden zijn, vaak met de volgende dag hoofdpijn als gevolg, één biertje in Utrecht kan gewoon niet!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?

Ik vind het geweldig om waarde toe te voegen, in welke vorm dan ook. Omdat nu te kunnen doen in een nieuwe omgeving met allerlei gelijkgestemden en tegelijkertijd Utrecht in kleine stapjes iedere keer weer een stukje mooier, liever, inclusiever en creatiever te maken, is geweldig 🙂 Daarnaast ben ik hier ook voor zelfontwikkeling, om nieuwe contacten op te doen, uit mijn comfortzone te stappen en misschien wel verborgen talenten en kwaliteiten bij mijzelf te ontdekken.

Welke plek in Utrecht kan wel een upgrade gebruiken?

Inmiddels hebben we allemaal de binnenkant van onze huizen genoeg gezien, ga naar buiten en ga de buitenkant van al die huizen bekijken! Wanneer je door de stad wandelt en gewoon lekker naar boven kijkt dan zie je een hele andere stad. Utrecht is zo geweldig mooi. Loop eens langs de singel en de grachten en kijk naar boven, naar alle mooie gebouwen die Utrecht herbergt. Daarnaast heb ik jullie natuurlijk al uitgenodigd om naar EDO te komen op zaterdag, dus maak van deze uitnodiging vooral gebruik!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG