danique wiertsema

Leeftijd: 25
Wijk: Wittevrouwen
Beroep: Verkeersplanoloog

Wie ben ik?
Een vrolijke, enthousiaste Brabantse en een bezige bij. Ik ben dol op landkaarten, heb een zwak voor luchtfoto’s en ben in mijn vrije tijd het liefste buiten: wandelend, fietsend, basketballend, etend, drinkend, met een goed boek, een (te groot) kampvuur en/of met vrienden. Als geboren geograaf/planoloog ben ik gefascineerd door alles wat met steden, landschappen, gebiedsontwikkeling en infrastructuur te maken heeft. En geloof me, vanuit die optiek is Utrecht ook onwijs interessant!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Er is niets mooiers dan je te mogen inzetten voor je eigen stad! We zijn ons niet altijd even goed bewust van de mooie stad waarin we wonen én de impact die we zelf hebben op Utrecht. Samen maken we de stad tot een fijne plek voor iedereen, dus hup: verplicht allemaal de buren groeten, even die vriendin bellen of een onbekend persoon een complimentje geven! Als ambassadeur ga ik me samen met de rest inzetten om Utrecht nog een stukje mooier, gezelliger, speelser en socialer te maken.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ga vooral lekker dwalen door Utrecht, dan ontdek je het meeste! Maar als je behoefte hebt aan tips: bewonder de centrale bibliotheek op Neude (haal koffie, pak een boek en geniet van het gebouw en de sfeer), geniet van het kabbelende water, de boten en de zon aan het Amsterdam-Rijnkanaal (SOIA of de nieuwe boulevard in Kanaleneiland) óf trakteer jezelf op uniek uitzicht: Utrecht Centraal station in het donker vanaf de Moreelsebrug.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.