daan bullock

Leeftijd: 29
Wijk: Transwijk
Beroep:
Content Specialist bij KNVB

Wie ben ik?
Een rustige denker met een liefde voor sport (voetbal, wielrennen, NBA, NFL). Opgegroeid in Brabant maar inmiddels alweer ruim 7 jaar woonachtig in Utrecht, de stad die ik écht thuis noem. Ik heb Bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de HU maar verhuisde in 2014 pas definitief naar Utrecht om te werken aan de start van de Tour de France in de stad. Het bleek de perfecte plek voor een stoomcursus ‘Utrecht voor beginners’ en een absoluut hoogtepunt uit mijn leven in deze mooie stad. Inmiddels nog steeds actief in de sport maar dan in het voetbal waar ik contentideeën mag bedenken en uitwerken voor de KNVB.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik wil samen met mijn mede-ambassadeurs laten zien hoe je met kleine, creatieve ideeën de stad leuker en mooier kan maken. Utrecht is voor mij een stad die staat voor creativiteit en inventiviteit en Thirty030 lijkt mij dé plek waar deze eigenschappen samenkomen.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De Muntkade is een van mijn favoriete plekjes om langs te lopen. Zeker wanneer de schemer valt en de lucht rood kleurt is het een plaat die zo in het Centraal Museum kan hangen. Uiteraard is het historische centrum niet te missen maar ook aan de rand van de stad kan je je uitstekend vermaken. Zo zijn de Rooseveltboulevard in Kanaleneiland en de Ruigenhoekse polder zijn voor mij ideale plekken om even op adem te komen en te ontspannen aan/bij het water..

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.