Christopher MArks

Ondernemend, storyteller, video-nerd

Leeftijd: 30
Woonplaats: Leidsche Rijn, Vleuterweide

Ondernemer en creatief.

Wie ben ik?
Ik ben man van Gerdine, Vader van Lucas en in mijn vrije tijd ben ik de drummer. Ik ben ondernemer in hart en nieren, storyteller en video-nerd. Mijn roots komen uit het Gooi en Groot Britannië, maar ben heel bewust naar Utrecht gekomen. Mijn naam is Christopher, maar vrienden noemen me Chris.

Waarom ben ik ambassadeur?
Om je te blijven ontwikkelen moet je soms afscheid nemen van wat je kent. Je constant onder frisse blikken begeven, nieuwe kringen opzoeken en jezelf uitdagen hoort daarbij. THIRTY030 is voor mij de perfecte gelegenheid om met ambitieuze mensen van verschillende achtergronden na te denken over iets wat ons allen verbindt. Utrecht!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Maxima park. Without doubt. Ik woon er praktisch naast en het is de beste plek om te trainen en te ontladen.

Wat inspireert mij?
Mensen die risico durven te nemen, die een mening durven te hebben en durven op te komen waar ze voor staan. Die trekken vind ik vaak terug bij andere ondernemers.

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.