Cherique Cuppen

Wilde ideeën, ondernemend, bevlogen

Leeftijd: 30
Woonplaats: Utrecht

Creatieve communicatieadviseur, oprichter van CODE GEEL

Wie ben ik?
Een creatieve communicatieadviseur uit het zuiden verliefd op het hart van het land. Als ondernemer in Utrecht geïnspireerd door het bruisende netwerk, de creativiteit en grote mate van initiatief. Als bewoner in Utrecht gek op de gezelligheid en betrokkenheid van een klein centrum waar je altijd bekenden tegenkomt. Dol op de mogelijkheden van de stad, van verrassende activiteiten en volle programmering, tot de ruimte in de stad om te genieten van groen.

CODE GEEL is de communicatiekracht voor organisaties in verandering. Dat is nieuwe communicatie, in de vorm van gedrag. Dat is de code voor vernieuwing, activatie en betrokkenheid.

Waarom ben ik ambassadeur?
Utrecht is voor mij veel meer dan een woonplaats. Het is een stad die uitnodigt om creatief te zijn en inspireert met innovatie. Een stad die leeft; in beweging is en groeit. Met Thirty030 wil ik graag bijdragen aan de stad en haar netwerk, zodat ook voor andere mensen, de stad blijft leven en inspireren!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De kunstwerken van Trajectum Lumen: maak een avondwandeling langs de lichtconcepten bij de grachten, de Drift, Buurkerkhof, de Domstraat/Servetstraat en de tunnel van de Ganzenmarkt. Ontdek Utrecht in een heel nieuw, kleurrijk perspectief!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG