bram van duuren

Leeftijd: 30
Wijk: Dichterswijk
Beroep: 
Stedenbouwkundige / Stadssocioloog

Wie ben ik?
Een sociale Brabander neergestreken in dé gemoedelijkste stad van de Randstad: Utrecht! Zwervend en springend, wandelend en fietsend, aangeschoten en nuchter, geniet ik van de vele idyllische plekken en levendige evenementen die hier alle seizoenen te doen zijn.  

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Utrecht is aan het veranderen en transformeert langzaamaan in een echte wereldstad. Door het groeiende Stationsgebied waar reizigers in- en uitstappen, de nieuwe inwoners van de Merwedekanaalzone die in razendsnel tempo gebouwd wordt en door de tijdelijke bezoekers van Koningsdag en Amelisweerd. Mijn missie als stadsambassadeur is om samen met dit creatieve netwerk Utrecht de stad te laten zijn waar ik me zo thuis voel, nu en over tien jaar. 

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Verken de stad op een zomerse dag met een OV-fiets! Neem een duik in de Muntsluis, feest op Soenda-festival, verken de nabije landschapsparken, drink een speciaalbiertje bij Klein Berlijn, hop langs het filmhuis Louis Hartlooper, loop ’s nachts over de fotogenieke Oudegracht, bezoek een concert in de Tivoli gevolgd door de gezellige cafés van de binnenstad. Trouwens, maak er maar een weekend van…

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG