bob hengeveld

Leeftijd: 27
Wijk: Tolsteeg
Beroep: Adviseur Verduurzaming Industrie

Wie ben ik?
Ik ben Bob, een immer vrolijke jongen die pas in Utrecht is komen wonen. Ik ben graag onder de mensen, maar momenteel moet ik daar creatief mee omgaan. Ik ben een basketballer die wel eens hardloopt en zo nu en dan in het weekend vind ik het wel leuk om een uitgebreid recept uit te proberen. Alhoewel ik technisch geschoold ben, vind ik eigenlijk van alles wel interessant. Je moet dus niet raar opkijken als ik een random feit vertel waar je eigenlijk niets aan hebt. Het is toch maar ter kennisgeving.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik ben dus ambassadeur geworden van Utrecht, omdat ik net in deze stad ben komen wonen en net heb leren kennen. De stad heeft haar eigen karakter en ik wil graag helpen dat karakter te laten schijnen. Zeker als nieuwkomer in deze stad.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
In het Beatrixpark heb je een klein punt waar je aan het water kan zitten en tegen Fort Lunet III kan aankijken. In de lente en zomer is het een zeer relaxed plekje voor als de zon schijnt en het een benauwd weertje is. Onder het genot van een koud drankje kijk je een tegen hedendaags stilleven aan, waar het opvallend stil is zo naast de waterlinieweg.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.