bob hengeveld

Leeftijd: 27
Wijk: Tolsteeg
Beroep: Adviseur Verduurzaming Industrie

Wie ben ik?
Ik ben Bob, een vrolijke, gezellige jongeman die zich maar sinds kort Utrechter mag noemen. Een hart voor duurzaamheid, maar mijn interesses zijn erg breed. Ik basketbal graag, maar ben vaak ook wel te vinden bij een borrel. Beginnend kunstverzamelaar en ervaren verhalenverteller.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik ben nu een stadsambassadeur met ervaring, maar nooit genoeg om de stad volledig te kennen. Ik ga graag in gesprek met alle mensen in Utrecht, vanwege de gezelligheid, maar ook interesse naar wat er speelt. Ik wil graag projecten verder helpen en opzetten, waar ik met mijn subsidie ervaring een handige schakel kan zijn.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Springweg en omgeving Geertebuurt is wellicht mijn favoriete buurt om rond te lopen. Als ik een rondje loop door de stad, loop ik graag in dit rustige stukje van de stad. Zeker in de lente wanneer de bloemen veelal in de bloei staan, is het een pittoresk onderdeel van de binnenstad.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG