Bente van Hintum

Organiseren, ondernemen, creatief 

Leeftijd: 23
Woonplaats: Utrecht

Masterstudent Communicatie & Organisatie aan de Universiteit Utrecht

Wie ben ik?
Een enthousiaste masterstudent Communicatie & Organisatie die het liefst 100 dingen tegelijk doet. Inmiddels al vier jaar woonachtig in U en nog niet van plan om weg te gaan! Met een passie voor muziek, speciaalbier, films, goede feestjes, lekker eten en planten! Het liefst ben ik bezig. Bezig met het organiseren van evenementen en meedoen aan toffe projecten! Ik houd van creativiteit, op welke manier dan ook!

Waarom ben ik ambassadeur?
Samen met jonge, creatieve en enthousiaste Utrechters bouwen aan een mooier stadsie, wie wilt dat nou niet? Ik ben altijd ondernemend geweest, altijd bezig met het bedenken van nieuwe projecten en evenementen. In de stad waar ik ben opgegroeid heb ik hier al veel van mogen laten zien. In Utrecht zocht ik nog zo’n uitlaatklep en daar was Thirty030! Hetgeen wat ik het liefst doe combineren met de stad waar ik het liefst woon, perfect!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
IWees niet bang om eens een stukje van de Oudegracht af te fietsen. Utrecht telt namelijk enorm veel toffe plekken op soms onverwachte locaties! Denk bijvoorbeeld aan bierbrouwerij de Kromme Haring op de Europalaan, het Filmcafé in Zuilen, Werkspoorcafé de Leckere aan de Tractieweg en de Pingpong Club in de Concordiastraat!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

PROJECTEN

WOORDVOERDER

DENKTANK

WIE ONS HET EERSTE MAILT!

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.