ben lake

Leeftijd: 29
Wijk: Overvecht
Studie: 
Marketing Manager/ Evenementen organisatie

Wie ben ik?
Mijn naam is Ben Lake en ik studeer in Utrecht aan het Creative College van ROC Midden Nederland. Hier ben ik voorzitter van de studentenraad van het Creative College en ben ik woordvoerder van de commissie Medezeggenschap, Communicatie en Sociale zaken van de Centrale Studentenraad. Naast het studeren vind ik het fijn om festivals te organiseren en vind ik het belangrijk dat ieders z’n stem wordt gehoord.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
De motivatie voor mij is, omdat Utrecht een stad is om van te houden en het mij veel heeft gebracht. Van gezellige vrienden, tot aan kennis en liefde! Utrecht was er altijd voor mij en ik ken daarom ook alleen, maar liefde voor de stad en de mensen!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De Nieuwe Hollandse Waterlinie is echt een mooi plek met veel geschiedenis dat het iedereen is aan te bevelen om er een wandeling of een fietstocht langs te doen. Mijn hart stijgt in mijn keel alleen al bij de gedachtes ervan!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.